Mijn foto
Gezellig dat je even op mijn blog komt kijken Mijn hobby's zijn : Quilten, machineborduren,kleding maken en fotografie

zondag 2 februari 2014

Huisjes en Crochet Along

Alweer 2 weken geleden dat ik hier was, maar wel meegelezen met andere blogs en dat is altijd enorm genieten en omdat ik niet altijd overal op reageer wil ik langs deze weg eens alle lieve gezellige blogsters bedanken voor al die mooie,gezellige,creative berichtjes .......


Maar zoals jullie in mijn vorig blogje hebben kunnen zien ben ik aan de haak, nu heb ik rechts op mijn blog de link geplaatst naar de blogster die dit allemaal teweeg brengt en besloten dat mijn deken even in de kast gaat om gezellig bij haar te kunnen "aanhaken"
Ik zal nog één keer een foto plaatsen en dan moet het gewoon even wachten.


Totaal niet erg natuurlijk ook al kijkt het mij wel aan .......maar deze kijken mij ook aan, dus gaan we gewoon weer hier mee aan de slag !
het heeft een poosje stil gelegen maar het is nu wel weer enorm leuk om mee verder te gaan dus er is altijd wel iets leuks te doen toch !Fijne Zondag !

7 opmerkingen:

 1. Wat ben je ver met je deken! leuk hoor! Hoeveel huisjes moeten er nog gemaakt worden???? Fijne zondag, lieve groet Meet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk je huisjes.
  En wat mooi je haakdeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je gehaakte deken hebben prachtige kleuren en je huisjes zijn prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tja soms is het moeilijk om je tijd te verdelen met wat je gaat doen. Ik heb dat probleem ook regelmatig en teveel hobby's maar nooit verveling en dat is ook heel fijn. Prachtig je huisjes deken en je gehaakte deken. gr bets.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hi Ada,

  Ik lig nog wat achter met lezen en reageren op blogs. Ik ben begonnen aan een patchwork kussen, dus ik bewonder je quiltwerk nu nog meer. Dat haken spreekt me ook erg aan trouwens. Ik heb haar website bij mijn favorieten gezet. Leuke kleuren heb je gekozen.

  groetjes,

  Dorothé

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award.
  gr bets

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het gezellig als je een berichtje achterlaat