Mijn foto
Gezellig dat je even op mijn blog komt kijken Mijn hobby's zijn : Quilten, machineborduren,kleding maken en fotografie

zaterdag 16 januari 2016


Alweer een hele tijd geleden dat ik over de vingerhoedjes heb geschreven,
  Hoe was het ook alweer ????
200 Vingerhoedjes is 47 gram !Inmiddels zitten er 2358 Vingerhoedjes aan elkaar en begint hij inmiddels al aardig de grootte te krijgen die ik in gedachten heb. want zoals ik het nu kan inschatten ga ik voor een totaal van 3540 stuks.
Ook moet er worden nagedacht welke rand en hoe door te quilten, 
Maar dat is voor later......


Want nu is daar ook de 365challenge wat een leuke uitdaging om daar aan mee te doen, mooie blokje die gemaakt worden op de machine en met de inch liniaal en duidelijke uitleg op de site.De zwart/wit/rood lapjes, zijn allemaal zo mooi voor deze quilt.
Inmiddels zitten er 107 stukjes stof aan elkaar, ik ben benieuwd hoeveel stukjes er totaal in de hele quilt zitten ? 


Het blokje van gisteren en eergisteren moeten nog gemaakt  maar het is buiten koud en binnen heerlijk warm dus dat ga ik vast wel inhalen in het weekend.

Heel fijn weekend en veel handwerk/quiltplezier !4 opmerkingen:

 1. Wat veel vingerhoedjes!!! En succes met je challenge.
  Liefs, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ongelooflijk die vingerhoedjesquilt en onvoorstelbaar wat een werk. Ook mooi te zien op de achtergrond van je blog trouwens. De kleuren van je nieuwe project vind ik ook erg mooi. Heb je nog meer info over de site waar je dat mee doet.

  Groetjes,

  Dorothé

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Dorothé,
   Hier is de link ernaar toe, je kunt je aanmelden en dan krijg je elke dag een mail met link naar het blok van die dag en kun je opslaan als PDF.De blokken blijven er 3 maanden opstaan dus je hebt ruim de tijd om ze binnen te halen. Als je op de pagina naar beneden scrolt dan zie je daar 1-2 en 3 als je die aanklikt kun je de eerdere blokken binnen halen. Het is een leuk werk ook voor beginners, Het enige wat je nodig hebt is een inch liniaal en quiltstofjes, dus misschien leuk voor jou om te beginnen. ?!!
   http://www.365challenge.com.au/the-blocks/

   Verwijderen

Ik vind het gezellig als je een berichtje achterlaat