Mijn foto
Gezellig dat je even op mijn blog komt kijken Mijn hobby's zijn : Quilten, machineborduren,kleding maken en fotografie

zondag 26 oktober 2014

Veldhoven

Gisteren was ik met nog 2 quiltvriendinnen bij   http://www.textile-festivals.com/oeqc2014/nl/ het was allemaal weer zo mooi en inspirerend maar ik ga er verder geen foto's van plaatsen want voor diegene die vandaag nog gaan is het dan geen verrassing meer !
Maar er was enorm veel te zien dus een klein detail van een quilt met prachtig borduurwerk.




En daar kan ik dan wel weer iets over vertellen want er word een leuke workshop gegeven om met lint te borduren.......


Deze werd gegeven door http://www.defrottendefreule.nl/ jammer voor ons dat deze gezellige winkel zo ver weg zit, en het niet te doen is om daar "even" heen te gaan. Zij deed dit in samenwerking met http://www.nitidesign.com/ dus als je vandaag nog gaat is dat zeker een aanrader.


Het is natuurlijk altijd leuk om een nieuwe techniek te leren en het borduren met lint geeft weer heel veel mogelijkheden .


Dus vandaag maar aan de gang om mijn werkje af te maken en dan laat ik jullie volgende keer wel weer zien wat het is geworden.

 Ik wens jullie een hele fijne Zondag !



zondag 19 oktober 2014

Er is deze week niet veel gebeurd, maar hier is wel een update van de vingerhoedjes.

Het gaat niet zo snel maar het is een gezellig werkje om mee te nemen als je ergens heen gaat en het heeft totaal geen haast maar ondertussen zitten er al zo'n ± 1500 vingerhoejes aan elkaar.


Ook nog even een lekkere wandeling door het poldergebied gemaakt met de camera, wat dit resultaat heeft opgeleverd.




 Fijne Zondag !

dinsdag 14 oktober 2014

Lang geleden !

Het is erg lang geleden dat ik een berichtje heb geschreven, maar ik hoop het weer op te pakken.

We zijn verhuisd en zien op deze manier de zon opkomen,( helaas niet vandaag) maar dat is echt mooi om naar te kijken.




Maar er word natuurlijk ook nog wel iets aan handwerk gedaan het staat wel allemaal op een laag pitje, maar met de winter op komst gaat het vast weer beter ! 
Dus zal ik even laten zien waar ik nu het meest aan werk omdat ze er al erg lang ligt, ze is behoorlijk zwaar maar met de hulp van een lieve vriendin die mij haar Quiltstandaard heeft geleend gaat het een stuk gemakkelijker.




Om wat afwisseling te hebben heb ik na jaren weer eens een sok opgezet wat ook wel weer even wennen is met de grote en de kleine hiel, maar wel een heerlijk werkje zo bij de TV



Zoals jullie zien zit ik niet helemaal stil.......en ik geniet natuurlijk van alle mooie dingen die voorbij komen via blogs en andere media .....

Volgende keer weer het vervolg van de vingerhoedjes !