Mijn foto
Gezellig dat je even op mijn blog komt kijken Mijn hobby's zijn : Quilten, machineborduren,kleding maken en fotografie

dinsdag 14 januari 2014

De Hexameter ( KLIK ) in Oudewater heeft een mooi project opgezet zij bestaan 20 jaar en Oudewater 750 jaar ( KLIK ) en dat was voor haar de aanleiding om de grootste quilt ter wereld te maken, maar daar had ze wel wat hulp bij nodig dus via,via kwam dat ook bij mij terecht en natuurlijk heb ik ook maar een blokje gemaakt.


Ook had ik een sjaal die er een beetje saai uitzag

  

 en nadat ik er met de rimpelvoet wat lijntjes op had gestikt werd het geheel iets speelser en draag ik heb weer graag


Zien jullie de huisjes op de achtergrond daar word nog steeds aan gewerkt ....het dorp is nog niet af, maar daarover later weer.

Ook is er weer een nieuw project in blogland kijk maar even bij ( HAAR ) dan kun je er alles over lezen en natuurlijk is haken ook leuk naast alle andere dingen om te doen dus gezellige bolletjes erbij


 en de haaknaalden weer opgezocht en zie het begin is er !

4 opmerkingen:

 1. Leuk verslag van je veelzijdige creativiteit Ada en die winkel daar moet ik maar wegblijven denk ik... het ziet er zo aanlokkelijk uit.

  Groetjes,

  Dorothé

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jij bent ook OM, gezellig aan de haak! Je sjaal is erg leuk geworden, goed idee om van iets ouds weer iets nieuws te maken. Fijne dag, lieve groet Meet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo jij bent ook druk bezig met van alles. Je blok ziet er veel belovend uit. Leuk je sjaal zo. En ja die bolletjes dat word vast weer super leuk.Ook ik denk inderdaad dat ik niet in die winkel moet komen. hihihihih gr bets.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het gezellig als je een berichtje achterlaat