Mijn foto
Gezellig dat je even op mijn blog komt kijken Mijn hobby's zijn : Quilten, machineborduren,kleding maken en fotografie

zondag 8 juli 2012

Lastpost

Het is al weer even geleden dat ik hier iets heb geschreven ,maar de tijd gaat ook zo snel
Er lag al sinds vorig jaar een UFO mij steeds aan te kijken waar ik eigenlijk al helemaal op uitgekeken was,dus vandaar dat hij de naam  "lastpost" heeft gekregen want telkens als ik er naar keek dacht ik ....lastig ding !
Opeens had ik er genoeg van en heb hem beetgepakt en er een AFFO van gemaakt ,hij is gemaakt volgens de snijtechniek van Ricky Tims en dat was wel heel leuk om te doenEn toen ook maar gelijk de borduurmachine laten snorren en een label gemaakt dus nu ligt hij gezellig in de kast bij andere quilts en hoef ik er niet meer steeds naar te kijkenGelukkig liggen er nog veel meer leukere dingen te wachten waar ik weer heerlijk mee verder kan want ook de huizenbouw loopt een beetje achter ,maar eens worden het er echt 366 als het niet dit jaar is dan maar volgend jaar ....toch !!!☺

Hele fijne Zondag verder !
3 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met je AFFO Lastpost die erg mooi geworden is !!!!!!! Was een leuk project toch? (de mijne ligt ook in de kast).
  Nu weer rustig verder bouwen aan je huizenquilt!
  Lieve groet en fijne zondag verder! Meet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het mag dan een lastpost zijn,maar het is je mooi gelukt.Leuke label ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi geworden Ada, ik heb er zo een in de keuken hangen van weer hele andere stoffen, al jaren geleden gemaakt. de huizen liggen bij mij stil helaas, even geen zin meer. eigenlijk in geen enkel werkje, de zomerdip denk ik.
  groetjes, marry

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het gezellig als je een berichtje achterlaat