Mijn foto
Gezellig dat je even op mijn blog komt kijken Mijn hobby's zijn : Quilten, machineborduren,kleding maken en fotografie

zaterdag 29 november 2014

Kleding

Het kleding maken begint weer behoorlijk te kriebelen, er zijn weer leuke modellen in de bladen.

In Oktober kocht ik de Burda  en daar stond dit mooie patroon ( Model 103 ) in en is heel makkelijk om te maken en het zit heerlijk dus daar zal er zeker nog wel een van komen.


Maar er lagen nog meer leuke bladen in de winkel


Met daarin ook verschillende mooie modellen de watervalhals bevalt mij altijd prima en is ook heel geschikt als top om onder een jasje of vestje te dragen.


Dus maar snel weer op stoffenjacht......


Ook de sokken zijn inmiddels af en zijn heerlijk warm en zullen vast een vervolg krijgen, maar dat moet nog even wachten want er moet natuurlijk ook nog gequilt worden de Naerly Insane schiet inmiddels aardig op.




zondag 2 november 2014

Wat was het prachtig weer vandaag.
Dus nog maar even genieten van de laatste zonnestralen, lekker op het balkon  met de Nearly Insane het is echt bijzonder dat het nog kan op 2 November.


Ze begint al aardig op te schieten de blokken zijn al voor ¾ gequilt en dan de rand nog.
Maar zoals jullie kunnen zien heeft ze een behoorlijke rand....dus dit jaar zal ze niet meer afkomen denk ik, maar steekje voor steekje en draadje voor draadje dan komt er vanzelf een keer een eind aan.


Ook de sokken groeien langzaam maar zeker, er is er al eenjte af en de tweede volgt.
Leuk om er bij te hebben een gezellig makkelijk werkje, ook al moest ik wel weer even opletten met de hiel want het is al zo lang geleden dat ik sokken had gebreid


Dan is er nog het werkje met van de lintjes borduren, het patroontje is klaar maar wat zal ik er nu van maken.......een ander stofje erbij en wat kantjes dus de spullen liggen klaar en het zal binnenkort best iets worden !!!


Groet Ada